Προσφορά Κηδείας από 900€
  • Διακριτικότητα

    στο πρόβλημα σας
  • Εμπιστευτικότητα

    στις απαιτήσεις σας
  • Σοβαρότητα

    στις ανάγκες σας

Κηδείες:

Tι περιλαμβάνει κάθε κηδεία:

Ορίζεται  σε συνεννόηση με την οικογένεια, η ημέρα και η ώρα της Τελετής στο Κοιμητήριο ή την Εκκλησία που θα αποφασίσετε.

Παραλαμβάνουμε με σεβασμό, την σορό του εκλιπόντος, από τον τόπο θανάτου του και την μεταφορά με νεκροφόρα οχήματα στον ψυκτικό θάλαμο του Κοιμητηρίου ή στο Νεκροτομείο, εφόσον χρειαστεί νεκροψία.

Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια την  ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού του θανόντα.

Αναλαμβάνουμε όλες τις  διαδικασίες για την  έκδοσης της άδειας ταφής και των Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

Παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής φέρετρου Ελληνικής κατασκευής μέσα από μια μεγάλη συλλογή αρίστης ποιότητας ξύλου.

Αναλαμβάνουμε το ανθοστολιμό της εκκλησίας, με ποιοτικές και όμορφες ανθοσυνθέσεις.

Διαθέτουμε πολυτελή νεκροφόρα οχήματα.

Εκτυπώνουμε και τοιχοκολλούμε όπου μας δηλώσετε, τα αγγελτήρια  της κηδείας.

Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στεφάνια της κηδείας.

Οικονομικό Πακέτο

Η κάθε οικογένεια είναι μοναδική στην απώλεια που βιώνει και  στόχος μας είναι η άψογη οργάνωση κάθε τύπου επικήδειας τελετής. Είμαστε δίπλα σας στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας ανθρώπου, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται την δύσκολη για εσάς στιγμή.

Ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της εκάστοτε οικογένειας, αλλά και τις ξεχωριστές της ανάγκες  και επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί μας, κινούμαστε σε πολύ λογικές τιμές και δίνουμε την δυνατότητα επιλογής για πιο οικονομικές τελετές, αν το επιλέξετε. Συνδιάζουμε όμως, τις πιο οικονομικές  λόγω κρίσης τιμές  με  την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Τι περιλαμβάνει:

Φέρετρο από ξύλο Ελληνικό, πλήρες σετ με μαξιλάρι, κορδέλα, σάβανο και δαντέλα, μεταφορά της σορού από το χώρο θανάτου στον νεκροθάλαμο, καλλωπισμός, ντύσιμο, στολισμός φερέτρου, άνθινος σταυρός, αγγελτήρια και τοιχοκόλληση, έκδοση άδειας ταφής, φρακοφόροι, πληρωμή νεκροθαλάμου

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας.

Πλήρες Πακέτο

Περιλαμβάνει ό,τι και η οικονομική τελετή. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής φερέτρου, από μεγάλης ποικιλία ξύλων. Επιπλέον, γίνεται ο στολισμός της Εκκλησίας, πληρώνονται τα δικαιώματα της Εκκλησίας, πληρώνεται ο νεκροθάλαμος.

Πολυτελής κηδεία

Περιλαμβάνει ότι και  η πλήρης. Επιπλέον, υπάρχει χορωδία, extra στολισμός Εκκλησίας, extra στολισμός νεκροταφείου, επιλογή φερέτρου από άριστης ποιότητας ξύλου. Για Αρχιερατική θρησκευτική τελετή, κλείνουμε Αρχιερέα ή Αρχιμανδρίτη.

Για την εξόδιο ακολουθία, διαθέτουμε χορωδία.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά όλων των παρευρισκόμενων με πούλμαν.

Κλείνουμε το καφενείο στα νεκροταφεία για την κηδεία.

Τοποθετούμε φωτογραφία στο τραπέζι συλλυπητηρίων και μετά το τέλος της τελετής στο κυλικείο στο τραπέζι της οικογενείας.

Προσφέρουμε στους παρευρισκόμενους λουλούδι για τον τάφο

Καθοδηγούμε για την είσπραξη εξόδων κηδείας από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας.

Επαναπατρισμοί

 Μεταφορά νεκρού στην Επαρχία/Μεταφορά νεκρού στα νησιά, Μεταφορά νεκρού στην Αλβανία, Μεταφορά νεκρού στο εξωτερικό.

Πολιτική Κηδεία

Μια πολιτική κηδεία δεν γίνεται σε εκκλησία και δεν απαιτούνται ιερείς. Πραγματοποιείται συχνά και στην ύπαιθρο, αλλά και εντός του κοιμητηρίου. Ακόμα σε κάποιες περιπτώσεις επιλέγεται αίθουσα και το κόστος ποικίλλει και βαραίνει την οικογένεια.

Υπολογισμός κόστους Κηδείας

Το κόστος της κάθε κηδείας εξαρτάται απόλυτα από το κοιμητήριο στο οποίο γίνεται η ταφή και από το πακέτο κηδείας που επιλέξατε. Τα δικαιώματα του Δήμου διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία του τάφου που θα επιλέξει η οικογένεια. Το ποσόν που κοστίζουν τα δικαιώματα ταφής για τάφους τριετίας ή οικογενειακούς, για δημότες ή ετεροδημότες, εξ αρχής σας γνωστοποιούνται από το γραφείο μας και επιλέγετε εσείς το κοιμητήριο.  Η ύπαρξη τάφων σε συγκεκριμένη κατηγορία είναι ευθύνη των Δήμων. Σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων για την ύπαρξη ή μη τάφων στην κατηγορία που επιλέξατε. Έπειτα, κανονίζουμε το πακέτο της κηδείας που σας ενδιαφέρει. Ακόμα, παρέχουμε απόδειξη παροχής υπηρεσιών αποδεκτή από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας.

Αποτέφρωση

Με δεδομένο ότι η ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδας δεν επιτρέπει την αποτέφρωση στη χώρα μας, καθώς δεν υπάρχει ακόμη η κατάλληλη υποδομή, αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε η καύση να πραγματοποιηθεί στην πλησιέστερη χώρα του εξωτερικού, που είναι η Βουλγαρία και συγκεκριμένα η Σόφια.

Αναλαμβάνουμε την όλη διαδικασία που περιλαμβάνει τα εξής:

Καλλωπισμός της σορού, ντύσιμο, μεταφορά της σορού από το νοσοκομείο ή το σπίτι στην Σόφια, έκδοση 2 υπεύθυνων δηλώσεων ότι ο θανών θα ταξιδέψει και ότι δεν φέρει μεταλλικά αντικείμενα, φέρετρο, στολισμός φέρετρου, ταρίχευση, νεκροφόρα, επιστροφή στάχτης, πληρωμή κρεματόριου, έκδοση άδειας.

Οι λόγοι που προτιμούν σήμερα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας την αποτέφρωση, είναι ότι, η οικογένεια αποφεύγει την υποχρεωτική εκταφή της σωρού και τα δυσάρεστα συναισθήματα που ακολουθεί την διαδικασία αυτή. Και σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, αποφεύγονται τα έξοδα κατασκευής και συντήρησης του τάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας.

Μνημόσυνα

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε, σε ενορία ή κοιμητήριο. Τυπώνουμε και τοιχοκολλούμε τα αγγελτήρια για το μνημόσυνο. Κατόπιν συνεννοήσεως με την οικογένεια, κανονίζουμε τον άνθινο στολισμό εκκλησίας, εάν επιθυμείτε κανονίζουμε και χορωδία. Τέλος, αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε έτοιμα τα  κόλλυβα, τα σακουλάκια με το όνομα του νεκρού, τα κέικ,  τα κουβέρ,  τα τσαντάκια και τον σερβιτόρο για τη διανομή και το σερβίρισμα σε πολύ λογικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας